Lad os sammen kickstarte genåbningen

– Og DU er inviteret


”Fremtiden vil blive formet ud fra den måde, mennesker tænker og handler i dag.”

Sami Mahroum, Forskningsdirektør, Dubai Future Foundation

Som selvstændig erhvervsdrivende går man ofte alene med sine tanker og ideer. I hvert fald hvis man som mig også er soloselvstændig. En ny titel som coronatiden har tilføjet os, der driver virksomhed alene eller med få medarbejdere.

Og vi er mange af slagsen, også her i mit lokalområde, Skovlund-Ansager, den nordlige del af Varde Kommune.

Men nu kan vi atter tænke frit – sammen med andre, og det vil jeg gerne fejre. Jeg vil gerne invitere os alle sammen til at tale sammen om vores ønsker og planer for de næste måneder og år.

Med Corona-restriktionerne in mente har jeg besluttet, at det skal ske i det fri. Så kan vi være mange – i hvert fald 75, hvis det ellers holder stik. Og jeg har booket den fantastiske Stemmeværksplads ved Varde Å’s udspring, og netop det sted er jo et resultat af nogle fremsynede mennesker, som turde tænke ud af boksen og forme et naturrum til en legeplads for både børn, voksne og dyr.

Onsdag den 26. maj kl. 17-19 sætter jeg os stævne på pladsen. Du skal medbringe en makker, kollega, ledsager.

På pladsen har jeg opsat nogle poster, hvor vi via QR-koder og vore mobiltelefoner kan få kontakt til fremtiden. Vi skal møde vore kunder, nogle politikere, lokale folk med en fortælling deres liv om nogle år. Og vi skal drøfte med hinanden hvordan det kan påvirke vores virksomheder og den værdi vi skaber for kunder og samfund.

Det er mit håb at vores drøftelser kan give dig inspiration til nye måder at drive virksomhed på, nye produkter, markeder, markedsføring.

Nye forretningsmodeller – eller den gode gamle med et twist?

Kl. 18.30 er der pølser på grillen samt øl og vand.