“- Allerede ved det første møde satte Martha mine tanker i sving med spørgsmål om formålet med min butik. Hun fangede mig kreativt på en anden måde og fik mig til at tænke anderledes!”

Betina Petersen, Mikkla.dk

Hvert forløb tilpasses sammen med dig i forhold til dig, din virksomhed og medarbejdere. Du kan også vælge at hoppe med på et fælles forløb med samtaler og workshops sammen med andre virksomhedsledere fra små og mellemstore virksomheder. Se her hvilke kurser der er slået op i dit område:

Her kan du se grundlæggende forløb, som du kan vælge mellem eller lade dig inspirere af.

1. Gensidig præsentation

Du inviteres altid til et uforpligtende møde, hvor vi lærer hinanden og din virksomhed bedre at kende.

2. Udkast til forløb

Efter mødet udarbejder jeg et forslag til det fælles forløb. Vi mødes atter og aftaler detaljerne samt en pris for forløbet.

3. Udforskning

For at hjælpe dig bedst muligt, skal jeg samle så meget viden om din virksomhed som muligt. Du hjælper med oplysninger, og du bliver selv klogere på de vilkår din virksomhed handler under.

4. Involvering og udvikling

Du inviterer dine medarbejdere eller et udvalg heraf til en workshop, hvor de involveres i arbejdet og medvirker til udvikling af ideer, planer m.v. Dermed opnår du den stærkeste platform for at sikre engagement og medejerskab. Der er flere muligheder, se eksempler på indholdet i de to workshops Innovation i Pizzahøjde, som bygger på min gave til dig: en pizzaæske med de værktøjer, der vil være nyttige for dit projekt og din virksomhed.

Innovation i pizzahøjde – Advanced

Få ejerskab i udviklingen fra hele virksomheden ved at inddrage medarbejderne i processen med at forstå, udforske, udtænke og skabe nye aktiviteter/produkter. For en succesfuld implementering følger du op med fokus på implementeringsforløbet og bruger din egen designede evalueringsmodel.

Innovation i pizzahøjde – Basic

Få inspiration til udvikling i fællesskab på en enkelt dags workshop sammen med dine medarbejdere eller blot nærmeste ledergruppe. Du bliver inspireret og tilegner dig værktøjer, der kan bruges helt konkret i det videre udviklingsarbejde.